Roofvogels en uilen button vrienden web
button vrienden web

Bedrijfsuitje met roofvogels

Vind de ware valkeniers tijdens een uniek teamuitje

Voor een bedrijfsuitje of teambuilding dag ben je bij Roofvogels en Uilen aan het juiste adres. De link tussen roofvogels, valkeniers en teambuilding is logischer dan je op het eerste gezicht misschien zou denken.

Een team is een groep mensen die werken aan een gezamelijk doel, waarbij ze voor het behalen van het gewenste resultaat van elkaar afhankelijk zijn. Binnen jouw bedrijf is een goed team enorm belangrijk; het maakt je onderneming tot een succes.

Valkenier en vogel moeten op hun beurt ook samenwerken waarbij vertrouwen, geduld en respect ontzettend belangrijk zijn. Zie daar het bruggetje van valkenier en roofvogel workshop naar een inspirerend teamuitje.

Workshop met roofvogels als teambuilding activiteit

Tijdens de teambuilding vertelt onze valkenier je het een en ander over onze dieren en hun bijzonderheden. Roofvogels en Uilen ontvangt je met een heerlijke bak koffie of thee. Bij grote groepen verdelen we de groep na een eerlijke loting in 2 subgroepen. Welke groep levert de beste valkeniers door middel van samenwerking en de juiste communicatie? Daar komen we snel genoeg achter.

Onderdeel 'roofvogels en uilen'

Daarna begint het echte werk en gaan we aan de slag met verschillende uilen, buizerds, gieren en arenden. Elk persoon of team krijgt enkele stukjes vlees om te gooien voor de woestijnbuizerd. 

We gaan kijken welk team sneller is dan Hera. Jullie gaan rennen met een nepkonijn; kijken welk team er sneller en slimmer is dan onze caracara Johnny. Kijken bij welk team Nelson het meeste op de handschoen landt. Kortom: werk samen met je collega's om zo veel mogelijk punten te behalen. Het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft behaald, heeft gewonnen.

Een leuk en gezellig wedstrijd element en samenwerken in een team zorgen, samen met onze roofvogels en uilen, voor een leerzame en onvergetelijke dag.

De roofvogel workshop wordt gehouden op onze locatie in Dinteloord en duurt ongeveer 2 uur. Eventueel ook met heerlijke lunch of BBQ erbij. (BBQ is vanaf 25 personen bij te boeken)

Wij helpen JE graag verder
Offerte aanvragen
Telefoon: 06 13179335
E-mail: info@roofvogelsenuilen.nl

Locatie:
Dinteloord
Copyright © 2024 Roofvogels en uilen. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie