Roofvogels en uilen button vrienden web
button vrienden web

Spectaculaire roofvogel demonstratie voor elke gelegenheid

Onze valkenier verzorgt een roofvogelshow op locatie

De roofvogelshows van Roofvogels en Uilen zijn ideaal voor elke gelegenheid. Wil je een spectaculair intermezzo toevoegen aan een opening, familiedag of ander evenement? Of je campinggasten of cliënten in het verzorgingstehuis verrassen met een leuke activiteit? Dan is een roofvogel demonstratie door onze ervaren valkeniers precies wat je zoekt.

Wij komen met ongeveer zevental vogels op locatie, waar wij een spectaculaire demonstratie van ongeveer 45 a 60 minuten verzorgen. Desgewenst verzorgen wij meerdere roofvogel demonstraties bij je evenement.

De valkenier vliegt bij de roofvogel demonstraties meestal met een uil die geruisloos over je heen vliegt. Daarnaast is de oehoe met zijn spanwijdte van 1,50 meter een indrukwekkende verschijning. De woestijnbuizerd vangt een prooi in de lucht en de kapgier zoeken tussen het publiek naar eten. Onze caracara weet van elke roofvogel demonstratie een feestje te maken en de Amerikaanse zeearend maakt indruk met zijn spectaculaire vlucht. Verder tonen we onze unieke tropische vogels en diverse andere verrassingen. Onze vogels zullen enkel en alleen hun natuurlijke gedrag tonen in het bijzijn van toeschouwers waarin educatie en bewustwording centraal staat. Helaas hebben vele wilde soortgenoten het niet allemaal zo goed als onze vogels. Daarom zijn onze vogels graag ambassadeurs voor hun in het wild levende soortgenoten. Wij zullen ook aandacht besteden aan onze natuurprojecten die wij ondersteunen. Kortom een leuke en leerzame ervaring voor jong en oud!

Roofvogelshow op locatie
valkenier verzorgt een roofvogel demonstratie op locatie

Zelf met roofvogels en uilen vliegen?

Wij helpen JE graag verder
Offerte aanvragen
Telefoon: 06 13179335
E-mail: info@roofvogelsenuilen.nl

Locatie:
Dinteloord
Copyright © 2024 Roofvogels en uilen. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie