Roofvogels en uilen button vrienden web
button vrienden web
7 maart 2022

Samenwerkingsverband

Stichting natuurbehoud roofvogels en uilen werkt samen met diverse andere natuur organisaties. Onderling wordt er kennis en informatie uitgewisseld en wordt er gezorgd voor het behoud en beschermen van de vogels in hun natuurlijke habitat. Ook steunen wij diverse organisaties met materialen en spullen die hun nodig hebben voor het nog beter beschermen van de vogels en hun leefgebied.

Zo werken wij onder andere samen met:

  • Mabula Groundhornbill Project die zich inzetten voor het behoud en beschermen van de zuidelijke hoornraaf in Afrika. Kobi is onze ambassadeur en laat de schoonheid van dit prachtige dier zien. Hiervan leven er nog maar ongeveer zo een 1500 van in het wild. Wanneer kobi geslachtsrijp is zal zijn ook deel gaan nemen aan een fokprogramma zodat haar mogelijk jongen ook uitgezet kunnen worden in het wild!
  • Vulpro, een organisatie die zich in Afrika hard maakt voor het behoud en beschermen van gieren. Een van de snelst afnemende dierenpopulatie ter wereld. En is al ruim met 90% afgenomen in populatie. Deze organisatie vangt zieke, zwakke, gewonden en helaas vergiftigde gieren op en probeert deze te rehabiliteren en opnieuw te introduceren in het wild. Hiervoor zijn veel goederen en medicijnen nodig wat veel kosten met zich mee brengt. Onze magier is Ambassadeur voor haar wilde gieren familie en proberen dan ook bewustwording te creëren bij mensen en geld in te zamelen voor het financieel ondersteunen van hun doelen.

Andere projecten

Wij helpen JE graag verder
Offerte aanvragen
Telefoon: 06 13179335
E-mail: info@roofvogelsenuilen.nl

Locatie:
Dinteloord
Copyright © 2024 Roofvogels en uilen. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie