Roofvogels en uilen button vrienden web
button vrienden web

Klantenservice

Algemene voorwaarden

Voorwaarden roofvogel demonstratie op locatie

Om onze demonstraties tot een groot succes te maken zijn er een paar dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Deze punten hebben wij voor U op een rij gezet. Wanneer U een demonstratie boekt gaan wij er van uit dat U op de hoogte van onze algemene voorwaarden bent. Mochten er vragen en/opmerkingen zijn dienen deze van te voren aangegeven te worden. Het welzijn van onze vogels staat ter aller tijde voorop zie ook onze website onder het kopje “Over ons”.

 • Het welzijn van de vogels staat ten aller tijden voorop en als een bepaalde locatie niet veilig is of aan de voorwaarden voldoet worden ze niet gevlogen en zullen wij het terrein weer verlaten. Ze doen geen kunstjes maar vertonen enkel en alleen hun natuurlijke gedrag in het bijzijn van toeschouwers. Waarin op een leuke manier educatie en bewustwording wordt gecreëerd bij toeschouwers en aandacht wordt gevraagd voor onze natuurprojecten.
  'Zo vliegen wij geen trouwringen aan of werken niet mee aan tentoonstellingen, fotoshoots of soortgelijke onnatuurlijke omgevingen.
 • Gelieve onze auto op het demonstratie terrein te kunnen plaatsen voor laden en lossen en onze vogels zullen hierin zitten. Kan de auto tijdens het evenement niet van het terrein gehaald worden, dan dit graag van te voren aangeven
 • Bij voorkeur een grasveld of zachte ondergrond voor de demonstratie omdat de vogels dit prettig vinden. Alternatief is mogelijk maar moet van te voren besproken worden
 •  Wij zijn voorzien van onze eigen geluidsinstallatie deze wij gebruiken bij groepen groter dan 50 personen. Als hier gebruik van gemaakt moet worden dan graag een stroompunt voorziening 220 V
 • Aantal vogels/demonstratie wordt aangepast aan de grote van het terrein. Hoe groter het terrein, hoe meer we kunnen laten zien
 • Aantal en soorten vogels tijdens de demonstratie is onder voorbehoud en kan niet van te voren gereserveerd worden.
 • Demonstratie duurt gemiddeld 45 minuten tot 60 minuten. De minimale tijdsduur is 30 minuten. Wij werken met levende haven en zijn afhankelijk van omgevingsfactoren. Wij kunnen dus geen exacte tijd van de duur van de demonstratie garanderen.
 • De vogels worden ten aller tijden vrij gevlogen als de locatie hiervoor geschikt is en tonen enkel hun natuurlijk gedrag in het bijzijn van toeschouwers.
 • Het is niet mogelijk de vogels te vliegen binnen een straal van ±150 meter in de buurt van spoorwegen en drukke autowegen. Is dit het geval graag even van te voren overleggen.
 • Zover het mogelijk is liever geen honden bij de vogels. Wanneer dit niet mogelijk is dan de honden aangelijnd en zo veel mogelijk uit het zicht van onze vogels. Voor veiligheid van vogels en honden.
 • Als het mogelijk is dan graag overige dieren zoals bijvoorbeeld: paarden, kippen, konijnen, geiten etc. uit het zicht van de vogels. Eventueel de dieren in een binnen verblijf plaatsen. Indien dit niet mogelijk is graag van te voren aangeven.
 • Er mogen tijdens onze aanwezigheid/demonstraties geen andere uit gevangenschap geboren roofvogels en/of uilen aanwezig zijn op het terrein ivm overbrengen van ziekte en uit veiligheid voor beide partijen. De opdrachtgever wordt hier aansprakelijk voor gehouden. Met uitzondering van wilde roofvogels.
 • Bij voorkeur geen springkussens in de nabije omgeving van de vogels. Indien dit niet mogelijk dan graag springkussen tijdens demonstratie afsluiten/leeglopen.
 • Binnen kunnen ook enkele van onze vogels gevlogen worden, indien slecht weer, b.v. verzorgingstehuizen.
 • Het bijwonen van een roofvogeldemonstratie van roofvogels en uilen is geheel op eigen risico van bezoekers en opdrachtgever.
 • Bij slecht weer, bijvoorbeeld: extreme neerslag, storm, wind, zware mist en extreem hoge temperaturen, kan het zijn dat de demonstratie op dat moment niet door kan gaan. In dit geval dient U tijdig contact op te nemen, zodat we gezamenlijk naar een oplossing kunnen zoeken. Dit kan zijn het verplaatsen van de demonstratie naar een later tijdstip op de dag, verhuizen naar een eventuele binnen locatie of het afspreken van een andere datum. Indien wij al onderweg of op de locatie aanwezig zijn en er geen uitwijkmogelijkheden zijn wordt er uiteraard 100% van het overeengekomen tarief in rekening gebracht.
 • Indien een demonstratie om wat voor reden dan ook niet door kan gaan en geannuleerd wordt. Dient dit een maand voor de afgesproken datum bekend gemaakt te worden en zal er 40% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht worden. Wanneer de demonstratie binnen een maand van afgesproken datum geannuleerd wordt zal er een bedrag van 80% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht worden

Voorwaarden workshops

 • De workshop locatie is in Dinteloord. Het exacte adres en routebeschrijving vindt u op uw tickets na bestelling worden deze automatisch toegezonden.
 • Wij raden u aan om oudere kleren en schoenen of met slechte weer laarzen.
 • LET OP: Het is helaas niet mogelijk om bezoekers/kijkers mee te nemen naar de workshop. Dit is enkel mogelijk als deze zich ook op hebben gegeven voor de workshop.
 • Onze dijkjes zijn erg smal en voor bestemmingsverkeer. Houdt rekening met omwonende, fietsers en voetgangers!
 • Er zijn minimaal 7 inschrijvingen nodig om een groep workshop door te laten gaan. Mocht dit niet lukken bestaat de kans dat de workshop komt te vervallen en u in overleg verplaatst wordt naar een andere datum. U krijgt hier dan tijdig bericht van. Dit geld uiteraard niet voor privé workshops.
 • U kunt alle informatie en voorwaarden die van toepassing zijn op een product die u bij ons koopt terug vinden op onze website onder klantenservice Klantenservice - Roofvogels en Uilen Wanneer u verder nog vragen en/of opmerkingen heeft mag u altijd contact met ons opnemen dit kan via mail of telefoon. 06-13179335

Voorwaarden met betrekking tot de verkoop van e-tickets

Uw Ticket is voorzien van een "at random" uitgegeven uniek serienummer. Bij binnenkomst wordt uw Ticket gecontroleerd, tickets zijn voorzien van een geldigheidsdatum en slechts eenmalig geldig. Na deze datum vervalt het recht op toegang, tenzij anders overeengekomen.

De Koper is verantwoordelijk voor de juiste vermelding van de gegevens die noodzakelijk zijn bij het mogelijk maken van de betaling via Internet. Het verstrekken van onjuiste of onvolledige gegevens kan leiden tot het niet toezenden van de tickets.

In het geval van technische storingen van welke aard dan ook waardoor de betalingen niet, niet juist of niet tijdig kunnen worden verwerkt en/of geautoriseerd, kan Roofvogels en Uilen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Een "event/workshop" kan slechts plaatsvinden bij een minimaal aantal verkochte kaartjes per datum. Wij behouden ons ten alle tijden het recht voor om bij onvoldoende verkoop voor een nieuwe datum te kiezen, reeds bestelde kaarten blijven geldig voor een soortgelijk event op een andere datum.

Door het tot stand komen van een ticketaankoop bij Roofvogels en Uilen accepteert de koper uitdrukkelijk en zonder voorbehoud de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden.

Wij helpen JE graag verder
Offerte aanvragen
Telefoon: 06 13179335
E-mail: info@roofvogelsenuilen.nl

Locatie:
Dinteloord
Copyright © 2024 Roofvogels en uilen. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie