Roofvogels en uilen

Klantenservice

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden roofvogel demonstratie op locatie

Om onze demonstraties tot een groot succes te maken zijn er een paar dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Deze punten hebben wij voor U op een rij gezet. Wanneer U een demonstratie boekt gaan wij er van uit dat U op de hoogte van onze algemene voorwaarden bent. Mochten er vragen en/opmerkingen zijn dienen deze van te voren aangegeven te worden. Het welzijn van onze vogels staat ter aller tijde voorop zie ook onze website onder het kopje “Over ons”.

 • Het welzijn van de vogels staat ten aller tijden voorop en als een bepaalde locatie niet veilig is of aan de voorwaarden voldoet worden ze niet gevlogen en zullen wij het terrein weer verlaten. Ze doen geen kunstjes maar vertonen enkel en alleen hun natuurlijke gedrag in het bijzijn van toeschouwers. Waarin op een leuke manier educatie en bewustwording wordt gecreëerd bij toeschouwers en aandacht wordt gevraagd voor onze natuurprojecten.
  'Zo vliegen wij geen trouwringen aan of werken niet mee aan tentoonstellingen, fotoshoots of soortgelijke onnatuurlijke omgevingen.
 • Gelieve onze auto op het demonstratie terrein te kunnen plaatsen voor laden en lossen en onze vogels zullen hierin zitten. Kan de auto tijdens het evenement niet van het terrein gehaald worden, dan dit graag van te voren aangeven
 • Bij voorkeur een grasveld of zachte ondergrond voor de demonstratie omdat de vogels dit prettig vinden. Alternatief is mogelijk maar moet van te voren besproken worden
 •  Wij zijn voorzien van onze eigen geluidsinstallatie deze wij gebruiken bij groepen groter dan 50 personen. Als hier gebruik van gemaakt moet worden dan graag een stroompunt voorziening 220 V
 • Aantal vogels/demonstratie wordt aangepast aan de grote van het terrein. Hoe groter het terrein, hoe meer we kunnen laten zien
 • Aantal en soorten vogels tijdens de demonstratie is onder voorbehoud en kan niet van te voren gereserveerd worden.
 • De vogels worden ten aller tijden vrij gevlogen als de locatie hiervoor geschikt is en tonen enkel hun natuurlijk gedrag in het bijzijn van toeschouwers.
 • Het is niet mogelijk de vogels te vliegen binnen een straal van ±150 meter in de buurt van spoorwegen en drukke autowegen. Is dit het geval graag even van te voren overleggen.
 • Zover het mogelijk is liever geen honden bij de vogels. Wanneer dit niet mogelijk is dan de honden aangelijnd en zo veel mogelijk uit het zicht van onze vogels. Voor veiligheid van vogels en honden.
 • Als het mogelijk is dan graag overige dieren zoals bijvoorbeeld: paarden, kippen, konijnen, geiten etc. uit het zicht van de vogels. Eventueel de dieren in een binnen verblijf plaatsen. Indien dit niet mogelijk is graag van te voren aangeven.
 • Er mogen tijdens onze aanwezigheid/demonstraties geen andere uit gevangenschap geboren roofvogels en/of uilen aanwezig zijn op het terrein ivm overbrengen van ziekte en uit veiligheid voor beide partijen. De opdrachtgever wordt hier aansprakelijk voor gehouden. Met uitzondering van wilde roofvogels.
 • Bij voorkeur geen springkussens in de nabije omgeving van de vogels. Indien dit niet mogelijk dan graag springkussen tijdens demonstratie afsluiten/leeglopen.
 • Binnen kunnen ook enkele van onze vogels gevlogen worden, indien slecht weer, b.v. verzorgingstehuizen.
 • Het bijwonen van een roofvogeldemonstratie van roofvogels en uilen is geheel op eigen risico van bezoekers en opdrachtgever.
 • Bij slecht weer, bijvoorbeeld: extreme neerslag, storm, wind, zware mist en extreem hoge temperaturen, kan het zijn dat de demonstratie op dat moment niet door kan gaan. In dit geval dient U tijdig contact op te nemen, zodat we gezamenlijk naar een oplossing kunnen zoeken. Dit kan zijn het verplaatsen van de demonstratie naar een later tijdstip op de dag, verhuizen naar een eventuele binnen locatie of het afspreken van een andere datum. Indien wij al onderweg of op de locatie aanwezig zijn en er geen uitwijkmogelijkheden zijn wordt er uiteraard 100% van het overeengekomen tarief in rekening gebracht
  .
 • Indien een demonstratie om wat voor reden dan ook niet door kan gaan en geannuleerd wordt. Dient dit een maand voor de afgesproken datum bekend gemaakt te worden en zal er 40% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht worden. Wanneer de demonstratie binnen een maand van afgesproken datum geannuleerd wordt zal er een bedrag van 80% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht worden
Wij helpen JE graag verder
Offerte aanvragen
Telefoon: 06 13179335
E-mail: info@roofvogelsenuilen.nl

Locatie:
Dinteloord
Copyright © 2022 Roofvogels en uilen. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie